Nyheder

13. August 2018

Green Hopes Fürst Remi har gået Prix St. George

Green Hopes Fürst Remi har med sin dygtige rytter Julie Liocouras gået Prix St. George med 67,4 % . Vi ønsker stort tillykke med det flotte resultat. Det er dejligt når det går godt med de heste man har avlet og vi er taknemmelige for, at han kom i så dygtige og kyndige hænder.
11. August 2018

Ledulla ERDH fik sølv for sin afkomssamling.

Vi stillede med bronzemedaljehopperne Green Hopes Lemonie og Green Hopes Levitta , samt den nykårede RDH hoppe Green Hopes Lexie. Dommernes bedømmelse: Det er en meget flot samling af ensartede, storrammede, udtryksfulde, feminine hopper. Vi har fæstnet os ved de flotte partier, flotte linjer med stort velmarkeret sadelleje, lang skrå skulder og lang velmarkeret manke. Det er alle velgående hopper med dejlig aktive bagben. Flot samling som vi giver sølvmedalje.
01. August 2018

Ledulla er nu elitehoppe

Efter at Green Hopes Lexie har bidraget med sin kåring opfylder Ledulla nu kravene til elitehoppe status. Vi fremstiller en afkomssamling efter hende på følskuet i region 1 de 11. august. Vi glæder os meget.
30. July 2018

Green Hopes Lexie kåret i RDH med 8

Ved stationsafprøvningen i Frederiksværk blev Green Hopes Lexie nr. 3 og blev bestod sin rideprøve med 762,5 point. Hun holder nu lidt fri og skal den 11. august med i Ledullas afkomssamling.
05. May 2018

Green Hopes Lacour født

10 dage før termin folede green Hopes Levitta (Fürtenball/Lauries Crusedor) et skønt sort hingsteføl. Han er helt uden aftegninger, stor , ædel og meget langbenet.Godt at Levitta foler før tid med de store føl hun laver. Lacour er efter Ferdeaux( Bordeaux/ Ferro) som Hans Peter Minderhoud her i 2018 har overtaget træningen af.
17. April 2018

Green Hopes LeRoy født.

Ledulla ( Lauries Crusedor xx/Wittinger) folede endeligt 16 dage over tid, med sit første hingsteføl efter 6 hoppeføl. Han er navngivet LeRoy ( kongen) og er efter Vitalis og født på dronningens fødselsdag . Han er lige hvad vi ønskede os, stor, ædel, langbenet med god front og med det smukke hoved som Ledulla plejer at give sine føl. . Vi glæder os meget til at se ham folde sig ud med sit gang potientale. Planen med er at få solgt ham som føl.
03. April 2018

Green Hopes Fürst Remi debut i MA1 med 70,1%

Det går strygende med Green Hopes Fürst Remi. Med hans dygtige rytter Julie Liocouras er det blevet til 70,1% og en 1.plads i deres debut i MA1. Et stort tillykke skal lyde herfra, vi er så glade for at at det blev Julie, der købte ham og har uddannet ham så flot.
08. February 2018

Green Hopes Fürst Remi B –Hest i dressur.

Med sin dygtige rytter Julie Liocuras er Green Hopes Fürst Remi ( Fürstenball/Romanov) blevet B-Hest i dressur 25.12.17 . Her i februar har de fået en 1 plads i MB2 med 71%.
01. January 2018

Godt Nytår fra Stutteri Greenhope

Så er der gået endnu et år, og vi venter føl omkring 1 april, Ledulla (Larius Crusedor / Wittinger) skal have et Vitalis føl, det bliver rødt i rødt, og vi ønsker os et hingsteføl, da Ledulla indtilnu har leveret 6 hoppeføl hos os. BRDH Levitta, Ledullas datter efter Fürstenball skal have et føl efter Ferdeaux (Bordaux/Ferro) i maj. Vi er meget spændt på denne kombination med en hingst der har leveret rigtig gode afkom i sin første årgang der er kåringsklar med forløbig 3 kårrede hingste.
23. August 2017

Green Hopes Lancaster sat til salg.

Nu er Lancaster klar til salg se under slagsheste.. Mikala Bagge fra HorseNews har været her og taget dejlige foto og video. Det blev også til dejlige foto af min stamhoppe Ledulla ( og Janne).
06. August 2017

Green Hopes Legacy kåret i RDH ved stationsafprøvningen i Frederiksværk

Planen med Green Hopes Legacy er at hun skal hjem og gå på græs og rekreerer sig et stykke tid. Derefter står den på ridning med salg for øje.
17. July 2017

Vores 2 avlshopper i fol

Vi er så heldige at begge vores avlshopper kom i fol på første inseminering. Ledulla ( Lauries Crusedor xx / Witttinger) er i fol med Vitalis og har forventet foling i begyndelsen af april. Ledullas datter efter Fürstenball , bronzemadaljehoppen Green Hopes Levitta er i fol med Ferdeaux ( Bordeaux/ Ferro) og har forventet foling midt i maj. Ferdeaux er en meget interessant hingst der i sin første følårgang fik 3 hingste kåret og selv igen nu som 7 års en udtaget til UVM.
12. June 2017

Green Hopes Fürst Remi vinder af Århusmesterskaberne

Green Hopes Fürst Remi ( Fürstenball/ Romanov/Schwadroneur) med sin dygtige rytter Julie Liocouras er vinder af Århusmesterskaberne I MB3 med 68%. Et stort tillykke herfra .
28. May 2017

Green Hopes Lancaster født.

Et dejligt hingsteføl efter Vitalis sønnen Vilancio og vores bronzemedaljehoppe Green Hopes Levitta ( Fürstenball/Lauries Crusedor) kom til verden på den skønneste sommeraften. Det er Levittas første føl , og selvom han var stor, gik det lige efter bogen. Han er storrammet, langlemmet, ædel, muskuløs med et godt hingstepræg. Han ligner Green Hopes Levitta som føl blot i en hingstudgave. Jeg er taknemmelig over den fantastiske hoppestamme jeg via Ledulla har fået fra familien Wrede , Gut Neuensteden .
15. May 2017

Ledulla ( Lauries Crusedor/ Wittinger) er scannet i fol med Vitalis.

Ledulla har forventet foling i begyndelsen af maj 2018, og kom i fol i første hug. Vi glæder os allerede!
28. March 2017

Green Hopes Limerick er kastreret.

Green Hopes Limerick har denne vinter gået i en dejlig hingsteflok hos min gode ven Niels Terkildsen. Nu skal han retur hertil med mine hopper, så han er blevet kastreret, da han jo ikke skal være hingst men ridehest. Vores plan er at beholde ham til han er redet til, og derefter finde den rigtige rytter til ham.
19. March 2017

Linette-DN er solgt.

Linette er kommet hjem til hovedlandet og skal fremover gå som avlshoppe hos Lone Sørensen i Hammel. Vi ønsker det bedste for fremtiden og glæder os til at se de skønne afkom der må blive på denne dejlige hoppe.
07. January 2017

Linette-DN er til salg

Linette-DN (Blue Hors Zack/ Londonderry) blev desværre skadet, så efter ar hun var tilredet, kom hun ikke til stationsafprøvning, som planlagt. Hun har fået en sammenvoksning af lændebækken overgangen efter et traume. Hun sælges derfor i første omgang som avlshoppe. Man kan evt. revurderer hendes tilstand når væksten i ryggen er komplet. Hun er konstateret OCD fri i ben, nakke, ryg og er fuld forsikret. Se venligst under Salgsheste.
01. January 2016

Godt nytår fra Stutteri Green Hope

Vi ønsker alle et rigtig godt 2017,- må vores drømme gå i opfyldelse. Vi skulle have haft to føl i foråret 2017, men desværre blev det kun til et. Det er til gengæld ventet med megen stor spænding. Vi har satset på en ung hingst Vilancio ( Vitalis/Lancet/Rubinstein) på vores BRDH Green Hopes Levitta ( Fürstenball/ Lauries Crusedor/Wittinger). Det er altid spændende, når det er hoppens første føl, men hun er ud af en meget avlsikker hoppestamme, så det skal nok blive godt.
16. July 2016

Green Hopes Levitta drægtig

Green Hopes Levitta ( Fürstenball/ Lauries Crusedor xx) er scannet drægtig med Vilancio (Vitalis/Lancet/ Rubinstein).
04. July 2016

Green Hopes Lesoleil født

Årets eneste føl kom til verden sent men var virkelig en skønhed det var værd at vente på. Hun er efter Ledulla ( Lauries Crusedor xx/ Wittinger) og Florenz ( Florencio/Sandro hit/Donnerhall)
01. April 2016

Linette-DN sat i tilridning

01. January 2015

Godt nytår

Godt nytår til alle hestefolk ønskes fra stutteri Green Hope.
04. November 2015

Green Hopes Limerick ( B.H. First Choice/Fürst Nymphenburg) er sat til salg.

Hvis du skal bruge en fremtidig stjerne, er der muligheden der nu.
03. August 2015

Ærespræmieføl og udtaget til eliteauktion.

Ved følskue i region 2 blev Green Hopes Lexie (Charmeur/ Lauries Crusedor) ærespræmieføl og udtaget til eliteauktion.
26. July 2015

Green Hopes Lexie (Charmeur/Lauries Crusador xx) Video

Der nu optaget på video af vores dejlige Green Hopes Lexie.
28. June 2015

Green Hopes Limerick født.

Så blev årets røde kollektion fuldført. Det blev det første hingsteføl i lange tider, han er efter Blue Hors First Choice ( Jazz/Negro).
20. May 2015

Green Hopes Lexie født.

Green Hopes Lexie efter Ledulla ( Lauries Crusedor / Wittinger) og Charmeur ( Florencio/ Jazz) er kommet til verden.
september 7, 2015