Green Hopes Lexie

  • LexieHead_2.jpgHoppe født 20.05.15
  • Udtaget til følfinale og ærespræmiefølUdtaget til eliteauktion
  • Kåret i RDH med 8

Følbeskrivelse:
Type/ramme: 8, Hoved/hals: 8,5, Skulder/manke: 8.5, Overlinie/bagpart: 8,5, Forlemmer: 8, Baglemmer: 8, Skridt: 7.5 Trav: 8.5, Galop 8.5. Helhed 8.5.
Beskrivelse: Avlsledelsen v. Graugaard:
” Det er et harmonisk , meget tiltalende føl af særdeles god type. Der er en flot front og et dejligt udtryk , halsen vender helt rigtigt og er ansat rigtigt. Der er en flot skulder, en smidig overlinie, og så er der et virkeligt godt fundament både for og bag. Skridten er taktfast og en fremragende trav og galopbevægelse, som er honoreret med to gange 8.5., føllet inviteres i finaleringen”.

Som 3 års kåret i RDH og blev nr. 3 ved stationsafprøvningen i Frederiksværk . Rideprøve total 762,5 med 784 i ridelighed.
Green Hopes Lexie er meget ridelig og samarbejdsvillig, fik således 8 både af træningsleder og dommer i ridelighed / villighed / gålyst. Fik 8 i type og rammer og  7,5 i alle tre gangarter.

F: Charmeur (Florencio x Jazz) vinder af PAVO cup som 4 og 5 års.

M: Ledulla er ud af en meget ridelig og præstationsstærk hoppestamme med statspræmiehopper i 6 generatioer.  Ledullas to første afkom; Green Hopes Lemonie e. Fürst Nymphenburg og Green Hopes Levitta e. Fürstenball er begge tildelt bronzemedalje. .For yderligere information , se under Ledulla

Far : CHARMEUR FF : FLORENCIO I FFF : FLORESTAN I
FFM : WALESSA
FM : TRENDY FMF : JAZZ
FMM : ENDY
Mor : LEDULLA MF : LAURIES CRUSADOR XX (GB) MFF : WELSH PAGEANT XX (FR)
MFM : SQUARE NOTE XX (GB)
MM : WIDULLA MMF : WITTINGER
MMM : FEEDULLA II

Stutteri Green Hope v. Janne Sury - stutteri@greenhope.dk - Rødpælevej 20 - 3450 Allerød - +45 42 43 86 06

© 2024 Green Hope . All Rights Reserved.

Powered by PageOne