Nyheder

15. sep. 2023 21.42
BRDH Green Hopes Levitta er drægtig med Toto Junior. Det er min datter Lea Sury der overtager hende og når Iron føllet er fravænnet skal hun til Belgien, hvor Lea nu bor og være fremtidig avlshoppe for Lea og Alexander. De fremtidige føl får Hope til efternavn til min store glæde. Dejligt at min avl kan gå videre til næste generation, og jeg kan følge Levitta og hendes fremtidige føl.
27. maj 2023 21.40
Green Hopes Leo: Be sure/ ERDH Ledulla efter Lauries Crusedor) Til terminen folede Ledulla med et fint , stort brunt hingsteføl. Føllet tilhøre Eeva Kalaja , der har lånt Ledulla. Det bliver Ledullas sidste føl, da jeg har besluttet at ophøre med at avle føl. Ledulla går på pension hos mig.
10. maj 2023 21.38
Green Hopes Laureen : Iron / Green Hopes Levitta BRDH efter Fürstenball . 16 dage før termin overraskede Levitta os om morgenen med et dugfrisk sort hoppeføl. Ædel, smuk, langbenet og en foreløbig beholder.
2. apr. 2023 21.37
4 års Green Hopes Lennox (Springbank ll / Ledulla ERDH og sølv for afkom, efter Lauries Crusedor) og 2 års Green Hopes Legden ( Jovian / Ledulla efter Lauries Crusedor) solgt til Christian og Vivi Vagn-Lauridsen . Vi er meget glade for at de kommer I de bedste og mest kompetente hænder. De vil få alle de muligheder de indeholder, for at blive gode dressurheste
8. jul. 2022 21.04
Vi har besluttet at leje Ledullas mave ud til Green Hope Lewis ( Springbank,/Ledulla ) ejer. Hun er så begejstret for ham så hun var interesseret i et føl til af Ledullas. Valget faldt på Be Sure ( Benicio/Scuderia) . Hun bliver her på stuttteriet og har termin 25.05.2023. Levitta er i fol med Iron (Aagard´s Ibiza/ Hohenstein) og har termin samtidig med Ledulla 25.05.2023 .
10. maj 2022 21.04
Hun er efter Ledulla ( Lauries Crusedor/ Wittinger) og Jovian ( Apache/Tango) . Vi fik et rigtig godt hingsteføl sidste år og ville så gerne have et hoppeføl i år. Vi fik hvad vi ønskede et storrammet, højtstillet, smukt hoppeføl af fremragende type. Hun fik den hals som vi efterspurgte og som Ledulla med sin store fuldblodsandel kan mangle, nemlig velrejst, velformet og velansat. Rummelig elastisk trav, super galop og hele tiden op ad bakke. Hertil en rigtig ”her kommer jeg” attitude. Hun er en beholder, der kan føre Ledullas hæderkronede stamme videre.
30. apr. 2022 21.03
Hun er efter Green Hopes Levitta ( Furstenball/ Lauries Crusedor) og Blue Hors Monte Carlo(( Dream Boy/United/Jazz). Vi valgte Monte Carlo pga. hans første flotte følårgang, Vi var sikker på at han ville give gode gangarter med stærk motor med kraftfuld afskub, rummelig skridt, og derved passe godt til vores ædle smukke Furstenball bronzehoppe. Vi fik et sort storrammet hoppeføl af særdeles god type. Hun er lidt mere kraftig end vi med vores store fuldblodsandel er vant til, men smuk og med et godt udtryk. Dejlige velmarkerede led , super benstilling og gode hove. Super skridt, god og rummelig trav med god aktion og stor velafbalanceret galop.
18. mar. 2022 21.02
Vi har indledt et samarbejde med uddannelsesstald Mitter for videre uddannelse af Lacour og senere salg. Han er den sødeste, store, sorte vallak med et super sind og en outstanding galop.
3. mar. 2022 21.01
Hvor er vi kede af at måtte accepterer at Green Hopes Lesoleil ikke er mere. Hun blev slinger og måtte aflives. Vi havde så store forventninger til denne dejlige hoppe der var blevet kåret i RDH .
24. maj 2021 18.26
Et par dage over tid folede ERDH med sølv for afkom Ledulla ( Lauries Crusedor xx/ Wittinger)med et stort meget langbenet brunt hingsteføl efter Jovian ( Apache/Tango) med de fineste aftegninger. Han tegner allerede til at have sin fars super gangarter.
7. maj 2021 18.25
9 dag før termin folede BRDH Green Hopes Levitta (Fûrstenball/Lauries Crusedor xx) med et sort super dejligt hingsteføl efter Kjento ( Negro/Jazz). Han ligner en ædel udgave af Negro med et Fûrstenball hoved. Han er en charmetrold og allerede solgt.
10. jan. 2021 18.33
Selvom vi er i Coronaens tegn, må det være på sin plads her ved starten af 2021 med en status over hesteholdet her på stutteriet.
2. jul. 2020 11.41
Jovian er præmiehingst i DV og blev verdensmester ved UVM i Ermelo som 5 års. Vi har valgt ham på rund af hans ekseptionelle gangarter i trav og galop, store ridelighed og kapacitet. Vi håber at få smidighed, elasticitet og fantastisk ridelighed.
25. jun. 2020 11.40
Kjento aflagde i 2018 i Ermelo en rideprøve med en total på 90 point. Udover super gangarter med meget aktive bagben , har han hvad vi vægter meget højt, et godt temperament og ikke mindst ridelighed (9). Han fortsatte de gode takter ved i 4 års Pavo Cup at blive nr 2.
14. maj 2020 11.39
Lidt over tid, som ERDH (med sølv for afkom) Ledulla plejer, folede hun med et super dejligt rødt (hvad ellers?) hingsteføl efter Springbank ll. Han er helbror til sidste års Green Hopes Lennox som vi forsat er særdeles tilfredse med. De ligner hinanden virkelig meget, og det er fantastisk at have en så avlssikker hoppe. Han er solgt, men bliver her på stutteriet.
20. apr. 2020 11.39
Igen 12 dage før termin folede BRDH Green Hopes Levitta (Fürstenball/ Lauries Crusedor xx) med et sort, smart, langbenet hingsteføl efter Janeiro Platinum ( Sezuan/UB 40 ). Alt gik vel og vi er meget tilfredse med dette smukke og velgående føl.
29. mar. 2020 11.36
Vi er så glade for at det blev Line, der fortsætter med at uddanne ham, så han kan få mulighed for at udvikle sig til den talentfulde dressurhest, vi tror på han kan blive.
3. mar. 2020 13.01
Greenhopes Legacy (Fürstenball / Lauries Cruisidor XX) i fol med Springbank II er solgt til nystartet DV avler, der ønskede sig en god hoppestamme. Vi glæder os til at se Springbank føllet og følge Legacy og henes afkom fremover.
3. okt. 2019 19.49
Den 4 års RDH hoppe Green Hopes Lexie ( Charmeur/ Lauries Crusedor) har vi fundet det helt rigtige match til. Vi ønsker Hannah og hendes mor Pernille tillykke med købet og ønsker al mulig lykke fremover. Vi følger gerne med fra sidelinjen.
1. okt. 2019 12.58
Så blev vores superflotte nye stald færdig. Det har ikke været uden udfordringer, store som små, men det er næste glemt, når man ser, hvor flot det er blevet.
27. sep. 2019 19.48
Så er hingsteføllet Green Hopes Lacroix ( D´Avie/ Fürstenball) kommet hjemmefra. Han er solgt til Helgstrand og det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer for dette dejlige, velgående føl. Vi er glade for at han får muligheden for at udnytte sit potentiale.
22. maj 2019 18.36
Over tid (2 uger som vanligt) folede ERDH Ledulla med et stort, perfekt og aldeles skønt hingsteføl efter Springbank ll (Skovens Rafael/ De Niro). Fuks selvfølgelig som sin far. Er det mon Ledullas bedste føl? Tiden vil vise det, men vi laver i hvert fald en til så begejstrede er vi.
28. apr. 2019 18.35
Igen 10 dage før termin folede BRDH Green Hopes Levitta ( Fürstenball /Lauries crusedor). Det blev et smukt, udtryksfuldt, ædelt, langbenet hingsteføl efter D´avie, der blev verdensmester 2018 for 6 års heste. Lacroix er fuks selvfølgelig som sin far.
1. apr. 2019 18.33
Vores 4 års RDH Green Hopes Lexie ( Charmeur på Ledulla) og 3.års Green Hopes Lesoleil ( Florenz på Ledulla) er sat i ridning med henblik på salg hos Amanda og Zille fra A til Z. Vi glæder os meget til samarbejdet og til at følge hoppernes udvikling.
1. apr. 2019 18.32
Vi har været 2 år undervejs for at få tilladelse til at bygge en ny stald, men nu er det lykkedes og vi skal i gang. Vi begynder med at nedrive den gamle stald, så bliver der meget jordarbejde, da grunden skråner, og ind i juni starter opførelsen af en 275 m2 stor stald. Det bliver så spændende. Avlshopperne er kommet i rejsestalde i laden, de unge heste sendt i tilridning, og plagene på græs. Det skal nok gå!
12. feb. 2019 17.14
Green Hopes Grinadin ( Gribaldi/Schwadroneur) er nået til middelsvær i sin uddannelse og vandt sin første MB med 67.5 med sin dygtige rytter Katia Gebara i sadlen. Vi siger tillykke herfra og god vind på ridebanerne i fremtiden.
13. aug. 2018 20.40
Green Hopes Fürst Remi har med sin dygtige rytter Julie Liocouras gået Prix St. George med 67,4 % . Vi ønsker stort tillykke med det flotte resultat. Det er dejligt når det går godt med de heste man har avlet og vi er taknemmelige for, at han kom i så dygtige og kyndige hænder.
11. aug. 2018 20.43
Vi stillede med bronzemedaljehopperne Green Hopes Lemonie og Green Hopes Levitta , samt den nykårede RDH hoppe Green Hopes Lexie. Dommernes bedømmelse: Det er en meget flot samling af ensartede, storrammede, udtryksfulde, feminine hopper. Vi har fæstnet os ved de flotte partier, flotte linjer med stort velmarkeret sadelleje, lang skrå skulder og lang velmarkeret manke. Det er alle velgående hopper med dejlig aktive bagben. Flot samling som vi giver sølvmedalje.
1. aug. 2018 12.42
Efter at Green Hopes Lexie har bidraget med sin kåring opfylder Ledulla nu kravene til elitehoppe status. Vi fremstiller en afkomssamling efter hende på følskuet i region 1 de 11. august. Vi glæder os meget.
1. aug. 2018 12.42
Green Hopes LeRoy med Vitalis til far og Ledulla til mor, viste sig godt på følskuet i region 1 og fik ærespræmie og udtaget til finalen.
30. jul. 2018 12.39
Ved stationsafprøvningen i Frederiksværk blev Green Hopes Lexie nr. 3 og blev bestod sin rideprøve med 762,5 point. Hun holder nu lidt fri og skal den 11. august med i Ledullas afkomssamling.
5. maj 2018 12.33
10 dage før termin folede green Hopes Levitta (Fürtenball/Lauries Crusedor) et skønt sort hingsteføl. Han er helt uden aftegninger, stor , ædel og meget langbenet.Godt at Levitta foler før tid med de store føl hun laver. Lacour er efter Ferdeaux( Bordeaux/ Ferro) som Hans Peter Minderhoud her i 2018 har overtaget træningen af.
17. apr. 2018 21.11
Ledulla ( Lauries Crusedor xx/Wittinger) folede endeligt 16 dage over tid, med sit første hingsteføl efter 6 hoppeføl. Han er navngivet LeRoy ( kongen) og er efter Vitalis og født på dronningens fødselsdag . Han er lige hvad vi ønskede os, stor, ædel, langbenet med god front og med det smukke hoved som Ledulla plejer at give sine føl. . Vi glæder os meget til at se ham folde sig ud med sit gang potientale. Planen med er at få solgt ham som føl.
3. apr. 2018 16.19
Det går strygende med Green Hopes Fürst Remi. Med hans dygtige rytter Julie Liocouras er det blevet til 70,1% og en 1.plads i deres debut i MA1. Et stort tillykke skal lyde herfra, vi er så glade for at at det blev Julie, der købte ham og har uddannet ham så flot.
8. feb. 2018 19.32
Med sin dygtige rytter Julie Liocuras er Green Hopes Fürst Remi ( Fürstenball/Romanov) blevet B-Hest i dressur 25.12.17 . Her i februar har de fået en 1 plads i MB2 med 71%.
1. jan. 2018 12.52
Så er der gået endnu et år, og vi venter føl omkring 1 april, Ledulla (Larius Crusedor / Wittinger) skal have et Vitalis føl, det bliver rødt i rødt, og vi ønsker os et hingsteføl, da Ledulla indtilnu har leveret 6 hoppeføl hos os. BRDH Levitta, Ledullas datter efter Fürstenball skal have et føl efter Ferdeaux (Bordaux/Ferro) i maj. Vi er meget spændt på denne kombination med en hingst der har leveret rigtig gode afkom i sin første årgang der er kåringsklar med forløbig 3 kårrede hingste.
23. aug. 2017 19.28
Nu er Lancaster klar til salg se under slagsheste.. Mikala Bagge fra HorseNews har været her og taget dejlige foto og video. Det blev også til dejlige foto af min stamhoppe Ledulla ( og Janne).
6. aug. 2017 16.47
Planen med Green Hopes Legacy er at hun skal hjem og gå på græs og rekreerer sig et stykke tid. Derefter står den på ridning med salg for øje.
17. jul. 2017 22.33
Vi er så heldige at begge vores avlshopper kom i fol på første inseminering. Ledulla ( Lauries Crusedor xx / Witttinger) er i fol med Vitalis og har forventet foling i begyndelsen af april. Ledullas datter efter Fürstenball , bronzemadaljehoppen Green Hopes Levitta er i fol med Ferdeaux ( Bordeaux/ Ferro) og har forventet foling midt i maj. Ferdeaux er en meget interessant hingst der i sin første følårgang fik 3 hingste kåret og selv igen nu som 7 års en udtaget til UVM.
12. jun. 2017 17.47
Green Hopes Fürst Remi ( Fürstenball/ Romanov/Schwadroneur) med sin dygtige rytter Julie Liocouras er vinder af Århusmesterskaberne I MB3 med 68%. Et stort tillykke herfra .
28. maj 2017 17.18
Et dejligt hingsteføl efter Vitalis sønnen Vilancio og vores bronzemedaljehoppe Green Hopes Levitta ( Fürstenball/Lauries Crusedor) kom til verden på den skønneste sommeraften. Det er Levittas første føl , og selvom han var stor, gik det lige efter bogen. Han er storrammet, langlemmet, ædel, muskuløs med et godt hingstepræg. Han ligner Green Hopes Levitta som føl blot i en hingstudgave. Jeg er taknemmelig over den fantastiske hoppestamme jeg via Ledulla har fået fra familien Wrede , Gut Neuensteden .
15. maj 2017 17.15
Ledulla har forventet foling i begyndelsen af maj 2018, og kom i fol i første hug. Vi glæder os allerede!
28. mar. 2017 20.03
Green Hopes Limerick har denne vinter gået i en dejlig hingsteflok hos min gode ven Niels Terkildsen. Nu skal han retur hertil med mine hopper, så han er blevet kastreret, da han jo ikke skal være hingst men ridehest. Vores plan er at beholde ham til han er redet til, og derefter finde den rigtige rytter til ham.
19. mar. 2017 19.59
Linette er kommet hjem til hovedlandet og skal fremover gå som avlshoppe hos Lone Sørensen i Hammel. Vi ønsker det bedste for fremtiden og glæder os til at se de skønne afkom der må blive på denne dejlige hoppe.
7. jan. 2017 14.40
Linette-DN (Blue Hors Zack/ Londonderry) blev desværre skadet, så efter ar hun var tilredet, kom hun ikke til stationsafprøvning, som planlagt. Hun har fået en sammenvoksning af lændebækken overgangen efter et traume. Hun sælges derfor i første omgang som avlshoppe. Man kan evt. revurderer hendes tilstand når væksten i ryggen er komplet. Hun er konstateret OCD fri i ben, nakke, ryg og er fuld forsikret. Se venligst under <a href="http://www.greenhope.dk/salgsheste/"> Salgsheste.</a>
1. jan. 2017 14.40
Vi ønsker alle et rigtig godt 2017,- må vores drømme gå i opfyldelse. Vi skulle have haft to føl i foråret 2017, men desværre blev det kun til et. Det er til gengæld ventet med megen stor spænding. Vi har satset på en ung hingst Vilancio ( Vitalis/Lancet/Rubinstein) på vores BRDH Green Hopes Levitta ( Fürstenball/ Lauries Crusedor/Wittinger). Det er altid spændende, når det er hoppens første føl, men hun er ud af en meget avlsikker hoppestamme, så det skal nok blive godt.
16. jul. 2016 17.39
Green Hopes Levitta ( Fürstenball/ Lauries Crusedor xx) er scannet drægtig med Vilancio (Vitalis/Lancet/ Rubinstein).
4. jul. 2016 17.20
Årets eneste føl kom til verden sent men var virkelig en skønhed det var værd at vente på. Hun er efter Ledulla ( Lauries Crusedor xx/ Wittinger) og Florenz ( Florencio/Sandro hit/Donnerhall)
1. apr. 2016 22.23
1. jan. 2016 14.43
Godt nytår til alle hestefolk ønskes fra stutteri Green Hope.
4. nov. 2015 19.35
Hvis du skal bruge en fremtidig stjerne, er der muligheden der nu.
3. aug. 2015 12.47
Ved følskue i region 2 blev Green Hopes Lexie (Charmeur/ Lauries Crusedor) ærespræmieføl og udtaget til eliteauktion.
26. jul. 2015 12.36
Der nu optaget på video af vores dejlige Green Hopes Lexie.
28. jun. 2015 12.34
Så blev årets røde kollektion fuldført. Det blev det første hingsteføl i lange tider, han er efter Blue Hors First Choice ( Jazz/Negro).
20. maj 2015 12.09
Green Hopes Lexie efter Ledulla ( Lauries Crusedor / Wittinger) og Charmeur ( Florencio/ Jazz) er kommet til verden.

Stutteri Green Hope v. Janne Sury - stutteri@greenhope.dk - Rødpælevej 20 - 3450 Allerød - +45 42 43 86 06

© 2024 Green Hope . All Rights Reserved.

Powered by PageOne