Status over hesteholdet 2021

Selvom vi er i Coronaens tegn, må det være på sin plads her ved starten af 2021 med en status over hesteholdet her på stutteriet.

Status over hesteholdet 2021

Posted by Rune on 2021-01-10 18:33:00

Årets føl:

Green Hopes Lewis ( Sprinbank ll / Lauries Crusedor ) blev solgt til en dressur rytter, der har ønsket at investerer i fremtiden. Han bliver stående her foreløbig og det er dejligt at få mulighed for at følge ham tæt.

Green Hopes Lawrence (Janeiro Platinum /Furstenbal) var der stor efterspørgsel på, men ingen matchede min pris og jeg er glad for, at jeg har beholdt ham. Han tegner godt.

5 års:

Green Hopes Lesoleil ( Florenz/Lauries Crusedor ) er de sidste måneder af 2020 redet af Caroline Bering, og det har vi været meget tilfredse med  . Vi har derfor indgået en samarbejdsaftale , så Caroline fortsat rider Lesoleil og hun kommer op til Caroline og opstaldes.

3 års:

Til foråret skal vi starte tilridningen af mine to treårs drenge Green Hopes LeRoy ( Vitalis /Lauries Crusedor) og Green Hopes LaCour (Ferdeaux/ Furstenball).Det skal Caroline Bering stå for og jeg er meget glad for at det kan foregå herhjemme , så jeg kan følge med fra sidelinjen.

Begge vallakker er til salg.

Stutteri Green Hope v. Janne Sury - stutteri@greenhope.dk - Rødpælevej 20 - 3450 Allerød - +45 42 43 86 06

© 2024 Green Hope . All Rights Reserved.

Powered by PageOne