Om Green Hope

jane syry.jpgStutteri Green Hope blev etableret i dec. 2001 på vores lille landejendom Håbet, deraf inspiration til navnet.

Janne Sury, der har redet siden barndommen, står for den daglige drift og Jørgen Kappelgaard er handy man.

Som oftest med de små stutterier startede det hele med en skadet hoppe Iben efter Ibikus, B hest i dressur. Næste hoppe Mitzie efter Classic blev indkøbt som ridehest til Janne, men da hun blev bronzemedaljehoppe tog visionen om et stutteri rigtig fat. Den næste hoppe blev Simone-Sølyst efter Schwadroneur, helsøster til Salome-Sølyst, guldmedaljehoppe og årets hoppe. Simone har givet os mange dejlige føl. Green Hopes Remix efter Romanov tog over efter mor og hende har vi to føl efter.

Nu avler vi kun på stammen efter elitehoppe,St. pr., RDH, sølv for afkom. Ledulla, efter Lauries Crusedor xx indkøbt i Tyskland i 2009. I lyset af fuldblods væsentlige betydning for dressuravlen er vi meget tilfredse med hendes ¾ fuldblodsandel.

Hendes to bronzemedaljehopper Green Hopes Lemonie efter Fürst Nymphenburg og Green Hopes Levitta efter Fürstenball er nu ligeledes indgået i avlen.

Vi lægger meget vægt på hoppernes kvalitet og ridelighed og vi bruger hingste af bedste europæiske dressurstammer, efter nøje avlsrådgivning.

Det er vigtigt for os at hestene vokser op under de bedst tænkelige forhold med opretholdelse maksimal hestevelfærd. Vi tror på, at den mest holdbare og anvendelige hest udspringer af et godt avlsarbejde, en god opvækst med rigtig fodring, rigelig motion, hyppig smed og kvalificeret daglig håndtering.

Alle vore heste er daglig i hænder og "uddannes" efter deres alderstrin, og vores filosofi for tilridning/ ridning er at give hesten den tid der kræves, at” skynde sig langsomt”.

Stutteri Green Hope v. Janne Sury - stutteri@greenhope.dk - Rødpælevej 20 - 3450 Allerød - +45 42 43 86 06

© 2022 Green Hope . All Rights Reserved.

Powered by PageOne